Bitxo Property By Lagula Arquitectes

bitxo house lagula arquitectes Bitxo Property By Lagula Arquitectes materials

bitxo house lagula arquitectes Bitxo Property By Lagula Arquitectes materials

bitxo house lagula arquitectes Bitxo Property By Lagula Arquitectes materials Beginning at the doorway, below the lattice, the areas and rooms are arranged, dependent alongside the hint, in a spiral motion that to begin with follows the all-herbal slope with a ramp important to the kitchen, and a double-height dining and residing rooms. The ascent maintains, with half peak tiers to tight the spaces in opposition to the concrete slab of the roof in correspondence to the privacy of the primary and secondary bedrooms and provider rooms. The cease of the stroll, finished simplest within the assignment with a fireman?S pole, results in the gambling space for children, redundant detail for the entire house is, in reality, their playground.

bitxo house lagula arquitectes Bitxo Property By Lagula Arquitectes materials

bitxo house lagula arquitectes Bitxo Property By Lagula Arquitectes materials

bitxo house lagula arquitectes Bitxo Property By Lagula Arquitectes materials

bitxo house lagula arquitectes Bitxo Property By Lagula Arquitectes materials

bitxo house lagula arquitectes Bitxo Property By Lagula Arquitectes materials

It is hard to assess progress of facts in a field including structure. We best have the instinct of having averted a setback inside the on-going constructing of the planet in that single factor. More information on Lagula Arquitectes net website.

In comparison, its number one facade is perceived most effective tangentially, and extends during the web site structuring the number one physique and the pool and lawn shed volumes. The roof, with the slope and coating material set via policies, turns into a unifying detail of the spaces under, despite the fact that shaping them, because it gets closer or greater to the ground, characterizing the loads extra public or non-public rooms below.

Bitxo House is a analysis on those instances of start: if the additives are set by the regulations, the geometry expresses itself as a powerful device to show round. The home is located perpendicular to the road, with a unmarried slope roof that reduces the the front fa?Ade to a big window. The residence bows to the road opposing to the acts of assertiveness of the proud neighbouring facades. Rather, the primary quantity is concentrated toward the lawn, exactly in which it achieves more privateness, away from avenue, zealously hiding the outside life of its population.

Even so, a stone or ceramic fa?Ade, a traditional tile roofing or the close by pastel coloration chart, as set inside the nearby policies, aren’t enough to imitate the surroundings, nor to expand an structure to be an ?Expression of its time? As pursued through modern-day day lifestyle due to the fact the early 20th century.

The Bitxo Residence is the unpredictable outcome of a predictable and restrictive rules, which regulates the creation of any new architecture to be presumably erected in a respectful manner in the direction of the website online and the conventional buildings.

In communicate to with the ground, the lines of the stave get damaged, soak up the trace of an vintage path and set a diagonal on the internet site which then serves to structure a hierarchic procedure, including components and processes, that are utilised to assume the house, and build it with a dramatic concrete shape loading a ceramic lattice. The areas are defined through definitely free-standing our bodies covered with colourful glazed ceramic, under the concrete slab included in Arabic tiles lined in conventional coloration, because the regional rules mandate.

Bitxo House stands at the gentle hills of the Pre-Pyrenean panorama of Graug?S, within the Bergued? Vicinity, one hundred kilometres north of Barcelona, with the Queralt mountain variety on the historical past and positioned amongst mountain fashion homes.The owners, Xavier and Queralt, each of them musicians, gain, approximately twenty years ago, a plot to raise the stave, wherein to the rating in their lives. More than time, without having rush. The layout and fashion and creation of housing extends for greater than 10 years, until these days.

__Posted on
August 14, 2020
__Categories
Home Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *